We help the world growing since 1991

OVERLEGNE TETNINGSLØSNINGER, ALLE SLAGS TETNINGSMATERIALER

Tetningsmaterialerer avgjørende for sikkerhet og kvalitet i moderne liv over hele verden.Vårt anlegg er produsent av pakningsmateriale for ikke-asbestfiberplater og gummibelagte metalltyper.Vi har en lang historie med produksjon og utviklingtetningsmaterialersiden 1991. Nå er vi den berømte lederen avtetningsmaterialerprodusent i Kina.

De gummibelagte metallspolene er FKM- eller NBR-gummibelagte SUS- eller CRS-typer for forskjellige typer pakninger, inkludert sylinderhodepakninger, eksossystemer, og inntaksmanifoldpakning osv. Den totale tykkelsen er forskjellig fra 0,25 mm til 0,64 mm, som har et bredt utvalg å velge mellom.Vi kan anbefale passende type fortetningsmateriale i henhold til søknadens tilstand.Vår fordel er i spoler i stedet for ark med konkurransedyktig pris.

De ikke-asbestfiberarkene er sikret 100 % uten asbest gjennom en tredjepartskvalifisering, i tråd med de nasjonale miljøvernkravene, for å møte bruken av OEMtetningsmaterialekunder.

Vårt firma er som ISO/TS16949-sertifisert bedrift.Teamet vårt streber etter å utvikle suveren ytelse av produkter, ikke bare holdbarhet, bærekraft og glatt utseende, men også kostnadseffektiv og uforbeholden service.Og vi vil fortsette å gjøre for det, dag etter dag, år etter år.


Innleggstid: 23. mars 2021